Uw gift advies online

Andere kortingen bij BALR.

Gratis BALR. verzending – Extra kosten betalen voor het verzenden? Nee dankje! Bij BALR. krijg je gratis verzending als je voor €100 bestelt. Je mandje vullen met dit bedrag is niet lastig als je al die vette BALR. sneakers en hoodies ziet.


De BALR. sale – Als jij echt een koopjesjager bent en het liefst nog meer korting wilt dan is de BALR. sale helemaal voor jou. Sale is natuurlijk altijd leuk, maar de BALR. sale is extra speciaal, want je kunt tijdens de uitverkoop shoppen met korting tot wel 70%! Sales zijn zeldzaam, maar zodra deze begint melden we dat op deze pagina. Ook kun je op de hoogte blijven via de nieuwsbrief of via social media.


Stapelkorting – Bundel je aankoop en stapel je korting! BALR. biedt regelmatig pakketten aan waarmee je tot de helft bespaart. Zo heb je in één klap een nieuwe outfit, of kun je hetzelfde shirt in meerdere kleuren halen voor een klein prijsje.


De BALR. giftcard – Niet zeker wat je precies wilt geven? Met een giftcard weet je zeker dat je het perfecte cadeau geeft! Geef de naam op van de gelukkige ontvanger, en maak het persoonlijk met een speciale boodschap.

Voor meer kortingen bezoek Goedkoop.nl

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.