Uw gift advies online

Babykamer meubelen shoppen; een leuk dagje uit

Wat is er leuker dan een dagje babykamer meubelen shoppen? Niet veel. Als de uitgerekende datum ten minste nog wel even op zich laat wachten. In het begin van de zwangerschap kun je nog de hele wereld aan. De meeste winkels zijn zo ingericht dat het net lijkt of je in een echte babykamer binnenstapt. Alles, van ledikantjes tot dekentjes en knuffels, is er te vinden.

Inspiratie opdoen

Je hebt je vast al vaak lekker op de bank genesteld – nu kan het nog – om al die leuke tijdschriften en catalogi door te bladeren. Zo kun je goed inspiratie opdoen. Scheuren maar. Een collage samenstellen van de stijl die het best bij jullie past. Laptop erbij om te kijken waar al dat moois verkrijgbaar is. Den doelgericht ergens op af rijden. Heb je nog helemaal geen idee, dan zijn er ook adresjes waar je je kunt laten inspireren. Bij Babykoop heb je sowieso een grote kans van slagen, want daar hebben ze mooie spullen voor niet al te veel geld en vind je altijd wel een stijl die bij je past.

 

Van hoogglans tot ribbelhout

Hoeft het van jou allemaal niet zo druk te zijn, dan is er een ruime keuze aan strakke babykamer meubelen. Vind je die te kil, dan kun je kiezen uit andere stijlen, zoals landelijk of romantisch. Deins je niet terug voor wat kleur, dan is er nog de Cars- of Dora-commode…

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.