Uw gift advies online

Beleef een unieke ervaring door Klipper huren

Leuk dat jullie mijn blog weer lezen. Ik krijg steeds meer registraties binnen en dit doet mij een plezier. Zoals jullie weten werk ik bij een bedrijf dat kerstpakketten samenstelt. Dit betekent niet dat ik alleen van kerst en de winter hou. Zo had ik laatst een bruiloft op het water. Ik wil hier dan vandaag ook over bloggen. Nu denken jullie misschien dat een bruiloft op een boot apart is, nou dat is het niet! Het was echt oog verbluffend. Ik ben in mijn leven al op vele mooie plaatsen geweest, nooit gedacht dat het zo mooi kon zijn op de IJsselmeer. Het gelukkige stel had voor de bruiloft Klipper huren gedaan. Dit is dus een prachtige boot waarop het feest plaats vond. Ook kan ik jullie melden dat je bij Toekomst Zeiltochten ook nog andere dingen kunt boeken zoals een familiedag of een personeelsfeest. Om jullie een impressie te geven zal ik de trouwdag van hun beschrijven.

 

Trouwen op een klipper is echt uniek

Het zeilschip van de Toekomst wordt al sinds 2007 gebruikt voor bruiloften. Deze unieke trouwlocatie in de gemeente Hoorn is voor iedereen beschikbaar. Er komt een ambtenaar aan boord die alles in goede banen leidt. Zo kun je dus letterlijk in het huwelijksbootje stappen. Wat ik zo leuk vond aan trouwen op een klipper is de intieme sfeer die er was. Het was dan ook een kleine en bescheiden bruiloft. Je hebt er ruimte genoeg op, zo kun je de dansvloer op en gezellig aan de bar zitten. Op de lounge werden meerdere toespraken gehouden en oude herinneringen opgehaald. De Klipper huren kwam ook nog ter sprake. Ben jij net als mij ook zo enthousiast over dit unieke concept vertel het vooral aan jouw omgeving. Want ik weet zeker dat jij ook zoon unieke ervaring mee wilt maken.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.