Uw gift advies online

De lekkerste friet bij Frietkraam huren

Voor afgelopen zondag heb ik een totale familiedag moeten organiseren voor in totaal 35 mensen. Hiervoor heb ik heel veel moeten regelen, zo ook het eten wat deze dag gegeten zou moeten worden voor de 35 mensen. In de familie groepsapp hebben wij toen met zijn allen besproken wat ik het beste zou kunnen regelen qua eten en kwamen uit op friet. We zijn toen met een aantal familie leden afzonderlijk van elkaar gaan zoeken op internet waar we het beste een frietkraam huren konden en 3 van de 5 mensen die zochten kwamen met de website van Snackmobiel. Dit vanwege de goede uitstraling van het bedrijf en de zeer goede recensies. Ook mij sprak de website heel erg aan. Ik ben de website nog een keer goed gaan doorlezen om te bepalen of dit een goed bedrijf zou zijn voor een frietkraam huren. Ik had al snel besloten dat ik een frietkraam zou huren bij dit bedrijf en heb ze daarom ook direct opgebeld om alle informatie door te geven. Dit was allemaal snel geregeld en ik en mijn familie heeft uiteindelijk een top dag gehad met heerlijke friet en snacks!

Gaat u een frietkraam huren bij Snackmobiel? Dan kunt u genieten van heerlijke vers gesneden goudbruine friet in een ouderwetse puntzak en natuurlijk de beste snacks! Dit maakt uw dag helemaal compleet, wat voor een evenement u ook heeft.

Waarom een frietkraam huren bij Frietkraam huren?

  • Ze rijden door heel Nederland
  • Ze hebben HACCP goedgekeurde frietkramen
  • Zij hebben een “Veilig Frituren” predikaat
Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.