Uw gift advies online

Een selectie van Hiephiepkado kerstpakketten

De dagen worden korter, en de zon schijnt minder fel. De laatste dagen van het jaar breken aan. Met de feestdagen voor de deur wordt er traditie getrouw veel cadeau’s uitgedeeld. Niet alleen door Sinterklaas, Zwarte Piet en de Kerstman, maar ook in de privésfeer en in de zakelijke omgeving. Ook relatiegeschenken webwinkel Hiephiepkado merkt deze drukte en ziet dat vooral haar Hiephiepkado kerstpakketten veel aftrek vinden onder haar klanten.

Deze periode met de feestdagen voor de deur is ideaal om uw relaties te verrassen met een mooi cadeau, zoals Hiephiepkado kerstpakketten of wijngeschenk. Wilt u als bedrijf zijnde, op het laatste moment, nog uw relaties een relatiegeschenk cadeau maar weet u niet goed waarmee u uw relatie kunt verrassen? Daarom heb ik deze blog post gewijd aan het maken van een selectie aan populaire relatiegeschenken die ideaal zijn om uw relatie te onderstrepen:

Jamie’s Comfort Food

Het boek waar ultiem genieten van eten centraal staat. Dit boek verhaalt over honderd recepten van over de hele wereld. Ideaal voor tijdens de feestdagen.

Dopper drinkfles

 

Een drinkfles en glas gecombineerd. Zowel duurzaam als handig. Je bespaart hier niet alleen op plastic flesjes, maar je steunt tegelijkertijd ook een drinkwater project in Nepal mee.

Senz paraplu

Deze paraplu is ideaal voor als je onstuimig weer treft. Hij zal niet zo snel omslaan. Ideaal dus als u nog even snel naar de supermarkt als u een product vergeten bent voor uw kerstmaaltijd.

Logoseat

De stoel is ideaal om op te vallen onder het publiek tijdens bijvoorbeeld een sportevenement. Hij is te bestellen in ieder gewenst ontwerp.

Wilt u graag iets anders? Het is ook mogelijk om iets geheel naar eigen wens te laten ontwerpen door de ontwerpstudio van Hiephiepkado. Zo kunt u voorzien worden van een origineel relatiegeschenk voor uw contacten. Zelfs de verpakking kan op maat, dus met uw huisstijl, gemaakt worden en voorzien worden van een op maat gemaakte boodschap.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.