Uw gift advies online

Lieve geboortekaartjes voor een lief meisje!

 

 

 

 

 

Een baby krijgen is geweldig. Natuurlijk hoort bij een geboorte van een kind kraam visite. Er is een traditionele manier om mensen uit te nodigen, voor een kraam visite. Natuurlijk doe je dit met lieve geboortekaartjes, maar waar kon ik deze geboortekaartjes vinden. Mijn meisje was hoog zwanger dus ik stond er alleen voor. Ik moest op zoek gaan naar lieve geboortekaartjes. Via het internet belandde ik al vrij snel op de website van kissgeboortekaartes!  Op deze website stond een ruime keuze aan geboorte kaartjes te koop. Nu moest ik alleen nog de juiste kiezen, en dan was ik klaar. Natuurlijk schakelde ik hulp van mijn zus in. In de avond kwam mijn zus langs en samen hebben wij een geboorte kaartje uitgezocht, voor mijn lieve toekomstige dochtertje!

Een prachtige geboorte goed gevierd!

Een anderhalve week later was het eindelijk zo ver! De weeën begonnen en mijn meisje werd geboren. Een dag na de geboorte van mijn dochtertje, ben ik meteen de geboorte kaartjes weggaan sturen. Iedereen kwam deze dag bij elkaar, en het was hartstikke gezellig. We hebben lekker bij gepraat en uiteraard beschuit met muisjes gegeten.Ook hebben wij vele positieve reacties  gekregen van vrienden en familie, over onze prachtige geboortekaartjes. Ik ben erg blij met de geboorte van mijn dochtertje. Eindelijk heb ik een huisje, boompje en een beestje. Ik ben een trots man. Opzoek naar een geboortekaartje? Kijk snel op deze website!

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.