Uw gift advies online

Bindingsangst

Het is een veel voorkomend probleem onder jongeren, maar ook onder ouderen. Vroeger dacht ik altijd dat alleen jongeren hier last van kunnen hebben. Ook dacht ik dat het iets is waar je makkelijk overheen kan groeien. Naar mate ik ouder werd kwam ik er achter dat beide ideeën over bindingsangst niet waar zijn. Ik ben nu 61 en heb nog steeds bindingsangst. Ik wacht al jaren tot ik er overheen groei, maar dit gebeurt niet. Mijn hele leven ben ik al vrijgezel en staat in het teken van het ontlopen van relaties. Vaak dacht ik dat ik het nu wel aan kon, maar telkens viel ik terug.

Vrienden om mij heen beginnen zich steeds meer af te vragen of ik ooit van mij bindingsangst af kom. Ze raden mij aan om professionele hulp te vragen bij een psycholoog of een workshop te gaan doen. Ik ben echter erg eigenwijs en hou er niet van om met mijn problemen naar anderen toe te gaan. Daarnaast vind ik het moeilijk om erover te praten. In mijn ogen is de enige oplossing, mijn problemen onder ogen komen. Dit wil ik gaan doen door een relatie aan te gaan.3

Opzoek naar een relatie

Zomaar een relatie krijgen kan natuurlijk niet. Hiervoor moet je eerst opzoek naar een vrouw die bij je past. En natuurlijk moet het ook van twee kanten komen. Om dit voor elkaar te krijgen heb ik mij aangemeld bij een datingsite. Deze site (50plusmatch.nl) is speciaal voor ouderen. Hierdoor zit ik al direct in de juiste leeftijdscategorie. Ik hoop door middel van deze datingsite snel een vriendin te vinden en hierdoor van mijn bindingsangst af te komen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.