Uw gift advies online

Dolly Bakfiets zoeken

De Dolly Bakfiets, daar ben ik helemaal weg van. Regelmatig zie ik, wanneer ik onderweg naar het werk ben, zo een model fietsen. Behalve dat fietsen gezond is, heb je geen problemen om in de file te staan en ook parkeerproblemen zijn uitgesloten. Misschien vraag jij je nu wel af, waarom een fiets met zo een bak voorop en geen normale fiets. Nou daar kan ik kort op antwoorden, want ik ben helemaal weg van zo een mooie fiets met een bak. Bovendien kan ik hier mijn kinderen en honden makkelijker in vervoeren.

Dolly Bakfiets

Verschillende modellen

Via het internet was ik al wezen kijken naar dit model fiets. Op de website van dit bedrijf zag ik zeer mooie modellen voorbij komen. Ook is het mogelijk om zelf zo een fiets geheel in elkaar te stellen. Je hebt hier de keuze uit diverse modellen en kleuren.

Niet alleen voor de particulieren is het mogelijk om hier een vervoersmiddel te bestellen. Ook aan de zakelijke klanten, denk hierbij aan de postbode, is gedacht. Zij kunnen een model met een dichte bak bestellen. Ideaal om post, of andere zaken mee te vervoeren. Voordat je besluit om zo een geweldige fiets te gaan bestellen, is het mogelijk om een proefrit in te plannen. Hiervoor kan je naar een winkel in de buurt gaan, maar er bestaat ook de mogelijkheid dat er iemand langs komt met een model om uit te proberen. Dit is geheel gratis en je zit hier verder nergens aan vast.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.