Uw gift advies online

Keycord bedrukken met hoge kwaliteit

Een keycord bedrukken kan zorgen voor hele eenvoudige reclame. Als mensen een keycord hebben waar ze hun sleutels aan hebben zien andere mensen dit en zien ze jouw bedrijfsnaam en worden misschien wel nieuwsgierig. Dit zijn allemaal mogelijke klanten. Er hoeft er van de honderden die op een dag deze keycord zien, maar eentje denken ‘hé dat heb ik nodig’ en je hebt een klant binnen. Ook kan je het geven aan de bezoekers van een evenement die je hebt georganiseerd als een herinnering en een extra stukje service die je hebt.

Heel eenvoudig bestellen

Je kan deze keycords en alle andere producten die ze hebben heel eenvoudig customizen en bestellen. Hoe meer je er bestelt hoe goedkoper ze worden per stuk. Dit is heel voordelig als je er veel besteld. Het bestellen zelf gaat ook heel eenvoudig. Je kan op de website het aantal kiezen, dan je design maken en bestellen. Zo eenvoudig is het. Verder is de levering ook enorm snel. Binnen 2 dagen zijn ze al binnen en kan je ze meteen bekijken of ze goed zijn en ze gaat uitdelen. 

Tevreden klanten

De klanten die Promokopen heeft zijn over het algemeen heel tevreden. Ze zeggen dat de service uitstekend is en dat de prijzen enorm voordelig zijn voor de kwaliteit die ze leveren. Verder vinden ze de levering ook enorm snel voor de hoeveelheid die ze bestellen. Daarnaast vinden ze de website erg eenvoudig in gebruik en zijn ze tevreden over hoe je het design moet maken op de website.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.