Uw gift advies online

Klik hier voor echte sfeermakers in en rond huis

Klik hier voor echte sfeermakers in en rond huis

Onlangs heb ik een fantastische ontdekking gedaan die ik je zeker niet wil onthouden. Klik hier om naar de website van LEDStrip XL te gaan, want dat betreft de ontdekking waar ik op doel. Je vindt hier op deze website allerlei uiteenlopende producten die echt de moeite waard zijn je eens in te verdiepen. Hiermee namelijk, bespaar je sowieso al bijzonder veel stroom, omdat de lampjes bijna geen wattage vragen, ze enorm zuinig in het gebruik zijn. Als het automatische led lampen zijn bovendien, dan hebben ze vaak zo’n 50.000 branduren, iets wat echt nogal een enorm aantal is natuurlijk! Als het gewone led lampen zijn dan werken ze op stroom en zijn ze ook enorm zuinig, ik vind het echt een otndekking. Vroeger dacht ik altijd dat led licht heel fel was, misschien omdat ik een bedlampje had dat inderdaad nogal fel was en dat ik echt niet prettig vond. Dat is inmiddels echter veranderd nu ik ontdekt heb dat je echt heel mooi sfeerlicht kunt verkrijgen met de led lampen, dat ze er in allerlei soorten en maten komen namelijk. Een van de opvallendste dingen die ik via de website van LEDStrip XL heb aangeschaft, betreft een lange strip van zacht blauw led licht, dat ik in de vijver heb gespannen om de rand ervan. Dat maakt dat het een echt mooi geheel wordt op deze manier, zeker in de avond als wij nog op het terras zitten en we het schouwspel kunnen aanvaarden. Maar voor het terras heb ik inmiddels ook nog heel andere dingen gekocht, die echt een aanvulling bieden op de sfeer die we hier gecreëerd hebben. Zo hebben we nu echt heel mooie bolle lampen die je op de grond kunt zetten en die allerlei kleuren aannemen, langzaamaan vervagen ze tot andere kleuren, echt een sfeermaker!

 

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.