Uw gift advies online

Kerstpakketten samenstellen bij promotie voor uw medewerkers

Voor kerst is het een ideale gelegenheid om te laten zien aan medewerkers dat je tevreden met ze bent in een vorm van een cadeau. Zo is het in Nederland ook heel normaal geworden om met kerst kerstpakketten uit te delen. Bij Promotie kunt u nu zelf kerstpakketten samenstellen. Zo zijn de producten die u kan samenstellen gebruiksvoorwerpen die de meeste wel dagelijks gebruiken. Het zijn welverdiende cadeautjes voor de medewerkers van uw bedrijf, die het hele jaar helpen het bedrijf draaiende te houden. Bij Promotie maakt u het dan nog persoonlijker, omdat de kerstpakketten samenstellen helemaal door uzelf gedaan wordt.

Wat biedt het bedrijf Promotie

Bij Promotie bent u op het juiste adres voor veel meer dan alleen kerstpakketten samenstellen. Zo hebben een ruime keuze aan producten die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Zo zijn de producten van topkwaliteit en zijn het scherpe prijzen die u niet kan laten liggen. De productie en levering is bij Promotie geheel in eigen beheer en heeft u een eigen contactpersoon voor hulp en advies.

Bij de kerstpakketten samenstellen is het natuurlijk mogelijk om die te laten bedrukken, maar is dit niet noodzakelijk bij Promotie. Zo zijn de kerstpakketten al al mogelijk vanaf 60 stuks.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.