Uw gift advies online

Kies voor de Retail of OEM versie van Windows 10

Wil je een Windows 10 Home kopen of een Windows 10 licentie kopen? Daarvoor hoef je niet eens meer de deur uit want online bestellen vanuit je luie stoel behoort ook tot de mogelijkheden. Een versie van Windows 10 kopen die ook nog eens origineel en veilig is doe je bijvoorbeeld bij GameKeyDiscounter.nl.

Upgrade of een volledig nieuwe versie

Als je kiest voor Windows 10 kun je dit besturingsprogramma in diverse varianten aanschaffen. Wil je het programma volledig nieuw op je computer installeren? Dan kies je het beste voor een OEM versie. Wil je alleen een upgrade draaien omdat je een oudere versie van Windows hebt en graag met een nieuwere wilt werken? Dan heb je ook voldoende aan de Retail versie van het programma. 

Kijk wat er nodig is en wat voor jou geschikt is

Als je een versie gekozen hebt die je graag wilt kopen klik je deze aan. Vervolgens kun je lezen wat de exacte eigenschappen ervan zijn en meteen kijken wat de systeemeisen zijn waaraan je pc dient te voldoen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat het programma ook kan draaien op je computer, anders heb je er niks aan. Je kunt ook meteen zien wat er nieuw is in Windows 10 ten opzichte van eerdere versies van het programma. Zo weet je ook meteen of het zin heeft deze versie aan te schaffen.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.