Uw gift advies online

Voor goed advies op maat over zakmessen gaat u naar de online messenspecialist!

Bent u op zoek naar een goed zakmes voor uzelf of wilt u deze als cadeau geven? Op de website van www.zakmeskopen.nl/ vindt u zeker waar u naar op zoek bent. Wij zijn een gespecialiseerde webshop in onder andere zakmessen, vaste messen en slijpmateriaal.

Wat zegt de wapenwet over messen?

Alle messen die op onze website worden verkocht zijn legaal, daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. Wel heeft Nederland een strenge wapenwet. De Nederlandse regering vindt dat wapens niet thuishoren in de samenleving, daarom zijn pistolen verboden in Nederland en alleen verkrijgbaar met een moeilijk te krijgen vergunning. Sommige messen zoals vlindermessen en bepaalde vilmessen zijn verboden in Nederland.

Het vervoer

Voor het vervoer van messen is er wel iets speciaals. Het is legaal om een mes in bezit te hebben maar het is illegaal om deze gereed klaar vast te houden. Als u uw mes gaat vervoeren moet u er voor zorgen dat deze goed opgeborgen ligt en goed ingepakt.

Neem contact met ons op

Wilt u advies over het aanschaffen van een mes of heeft u vragen over een specifiek mes of merk? Neem gerust contact met ons op via de website www.zakmeskopen.nl/, dit is geheel vrijblijvend. U bent ook van harte welkom bij ons bezoekadres! Wij zijn gevestigd in het dorp Elst, provincie Gelderland. In onze winkel kunt u naast messen bekijken en aanschaffen ook uw messen laten slijpen.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.