Uw gift advies online

Leuk cadeau dankzij Max schorten

34463_P262718_3Ik was al een tijdje opzoek naar een grappig cadeau voor mijn vriend, hij houd van koken en werkt ook als chef-kok in een restaurant. Daarom ging ik zoeken om schorten te bedrukken bij Max schorten, dit leek me erg leuk omdat ik dan iets grappigs kan plaatsten op zijn schort.  Ik ging kijken op de webshop en kwam al snel op wat leuke ideetjes. Ik plaatste een bestelling met mijn opdruk op een mooi rood schort  en werd verrast door de lage prijs die ik moest betalen. De bestelling werd geleverd binnen de afgesproken tijd waardoor ik mijn vriend kon verrassen op een van de drukste dagen in het weekend wat erg leuk was. Hij kon er wel om lachen en deed met plezier zijn grappige schort om.

Het bleek nog beter te worden

maxilia-logo (1)Het werd nog beter want op de zaak vonden ze het schort niet alleen erg grappig maar ook nog eens erg fijn, het zat namelijk beter dan de oude schorten die ze gebruikten. Overigens konden ze nu het bedrijfslogo op het schort laten bedrukken dankzij Max schorten. Dus zijn ze online gaan kijken en hebben ze een mooi stel schorten ontworpen voor op de zaak, en besteld. Dit allemaal dankzij mijn grappige idee. Mocht u ook een cadeau willen geven in deze richting kijk dan vooral eens even op de webshop.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.