Uw gift advies online

Een kerstpakket kopen kun je ook online

Een kerstpakket kopen is iets waar niet iedereen dol op is. Niet omdat het niet leuk is om een geschenk voor een ander te kopen maar zie maar eens een pakket te vinden waar nu net precies inzit wat iedereen kan gebruiken of leuk vindt. Om te voorkomen dat er dingen weggegooid of verspild worden kun je beter kiezen voor het geven van een Pluim.

Persoonlijk cadeau dat voor iedereen leuk is

Een Pluim is een cadeaukaart die net even wat extra heeft. Zo is de kaart op A4 formaat te koop (of in een digitale versie) en kun je deze laten voorzien van een leuke tekst en foto indien gewenst. De kaart bevat een code die de ontvanger kan gebruiken om in te loggen op de website van Pluimen alwaar hij of zij een leuk product of uitje kan kiezen. Als je het als gever nog persoonlijker wilt maken kun je ervoor zorgen dat de code leidt tot een persoonlijke omgeving met een leuke boodschap voor degene die de kaart heeft gekregen. Ook kun je er links naar leuke cadeausuggesties op laten zetten maar blijft de keuze aan de ontvanger. Wat de een nu eenmaal leuk vindt is misschien niet zo voor de ander en daarom is de keuze om de kaart te besteden zeer ruim zodat er voor ieder wel wat wils is.

Voor ieder budget een Pluim

De cadeaukaart is reeds te koop vanaf €5,- zodat je deze kunt schenken als je een wat beperkter budget hebt maar toch iets leuks wilt doen. Als de waarde net even wat minder is dan datgene waar de ontvanger zijn of haar oog op heeft laten vallen dan kan er gewoon bijbetaald worden via iDeal. Zo kan er toch iets leuks gekozen worden en heeft de ontvanger dit (deels) niet zelf hoeven betalen.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.