Uw gift advies online

Een persoonlijke kerstbal

Voor iemand die alles al heeft is het misschien leuk om een gepersonaliseerd kerstcadeau te geven. Bijvoorbeeld een kerstbal met naam. De naam wordt dan gegraveerd in de kerstbal. Speciaal voor een kerstbal met naam wordt bij deze website gebruik gemaakt van extra grote en extra dikke kerstballen. Deze zijn steviger dan de meeste kerstballen, omdat zo’n unieke kerstbal natuurlijk het liefst zo lang mogelijk mee moet gaan. Ze zijn iets groter zodat teksten beter gegraveerd kunnen worden. Een kerstbal met naam kan natuurlijk ook een kerstbal met een tekst zijn in plaats van een naam. Er kunnen zelfs afbeeldingen toegevoegd worden.

Waarom een kerstbal met naam

Er zijn uiteenlopende redenen om te kiezen voor een kerstbal met naam. Je kunt denken aan de eerste kerst van je baby of de eerste kerst van jullie samen als getrouwd stel. Sommige mensen kiezen ervoor om een kerstbal met naam te bestellen ter nagedachtenis aan een overledene geliefde, zodat diegene toch nog onderdeel uitmaakt van de kerstdagen. Ook in grotere oplage kun je een kerstbal met naam bestellen, bijvoorbeeld als kerstcadeau voor de zaak of vereniging. Genoeg redenen om te kiezen voor een kerstbal met naam dus.

Ornamenten en mogelijkheden

Je kunt verschillende ornamenten kiezen om te personaliseren. Er zijn verschillende formaten ballen, zowel met frost als doorzichtig. Je kunt ook platte ornamenten in verschillende vormen vinden. Er zijn rondjes maar ook sterren, hartjes en ruiten. Je kunt ook een hartvormig ornament bestellen dat niet plat is. Je kunt de ornamenten laten graveren met teksten en afbeeldingen. Er zijn opties voor afbeeldingen paraat op de bestelpagina van het product, maar je kunt ook je eigen afbeelding uploaden. Zo kun je bijvoorbeeld het geboortekaartje van je kindje laten graveren.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.