Uw gift advies online

Voor onze trouwerij speciaal de wijnglazen graveren

Voor onze trouwerij speciaal de wijnglazen graveren

Binnenkort ga ik trouwen, mag ik mijn huidige vriendin eindelijk mijn vrouw gaan noemen, iets waar ik al tijden naar uitkijk. Zij had echter iets meer weerstand dan ik, overigens niet om mij – daar heb ik me wel door laten overtuigen inmiddels – maar vanwege het feit dat ze het gewoon niet nodig vond, niet nodig om onze relatie te bevestigen bovendien. Ze vond het zonde van het geld en hoefde bovendien niet zo nodig een speciaal feest te organiseren voor onszelf. Toch is ze bijgedraaid en doen we de voorbereidingen nu samen met veel enthousiasme, gaan we er helemaal voor. We doen het in onze eigen achtertuin, ook de ceremonie zelf, wat ons natuurlijk veel geld scheelt. Daarom kunnen we leuk uitpakken met andere details, houden we geld over voor bijvoorbeeld een heel bijzonder buffet. Ook pakken we nog origineel uit, laten we bijvoorbeeld wijnglazen graveren. We serveren die avond natuurlijk veel wijn en laat je wijnglazen graveren, dan geef je de gasten een extra belevenis van het geheel. Zo dacht ikzelf aan een vervlechting van onze twee namen, met bijvoorbeeld twee ringen in het midden van het glas die het geheel verbinden. Ik zie het al helemaal voor me! Het leuke is dat we dit samen ontwerpen en dan een andere partij – in dit geval de Riké Group – de opdracht geven om het idee uit te gaan werken en de wijnglazen graveren: het eindresultaat zal fantastisch zijn!

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.