Uw gift advies online

Gabor sneakers

Mijn keuze voor gabor sneakers

Mijn zoektocht was gericht op sneakers, die toch een beetje een net uiterlijk hadden. Een lange periode van het zoeken naar schoenen ging voorbij, het was toch nog heel moeilijk om de juiste sneakers te vinden die ik wilde. Toen mijn aandacht viel op de gabor sneakers, wist ik zeker dat het deze zouden worden. De gabor sneakers zagen er perfect uit voor sneakers onder een nette outfit.

26777-gabor-1Deze sneakers waren echt perfect, ze hadden zowel veters als een rits. Dat betekende dus dat ik mijn veters gestrikt kon houden, en als ik ze aan of uit wilde doen ik alleen de rits hoefde te gebruiken. Ook omdat het de periode van koud weer was, veel wind, regen af en toe wat sneeuw, zocht ik sowieso al sneakers die wat hoger waren. Gabor had de perfecte sneakers voor mij, de website van Durlinger bood ze aan voor de perfecte prijs.

Ik had ze gelijk besteld, ik was zeker van mijn koop en achteraf zeker geen verkeerde beslissing. Wat een geweldige sneakers, ze passen goed en ze lopen heel erg lekker. De sneakers beschermen mijn voeten ook tegen de nattigheid, in de koude tijd heb ik lekker warme voeten. Ik ben heel erg blij met mijn sneakers van Durlinger.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.