Uw gift advies online

Onderscheid je met de brillen van Blueprint

Onderscheid je met de brillen van Blueprint

Op de website van Blueprint heb ik eindelijk mijn slag kunnen slaan voor de zonnebrillen die ik altijd al wilde hebben toen ik die laatst op een festival bij iemand zag. Dit zijn namelijk de zonnebrillen van Blueprint die van hout gemaakt zijn. Afgelopen zomer was ik op een festival in Duitsland, waar weer heel andere types op afkomen dan je hier in Nederland ziet. Daar werd ik door meerdere mensen geïnspireerd aangezien de mode onder hen toch weer anders is dan hier, ik denk ook wel verder op verschillende fronten. Het was toevallig wel een Nederlandse jongen die ik ontmoette die een zonnebril van Blueprint op had en ik vond hem al gelijk leuk – zowel die jongen overigens als de bril. De bril was namelijk volkomen van hout gemaakt en dat vond ik gewoon ongelooflijk origineel. Toen ik hem vroeg of ie er niet honderden euro’s voor had neergelegd om de bril zo gecustomized te laten maken, ontkende hij dit, het had hem maar enkele tientjes gekocht. Ik vroeg de website en hoewel ik de Blueprint zonnebrillen al lang weer vergeten was moest ik er nu, met het lekkere weer op komst, toch wel weer aan denken. Een goede tip voor iedereen die zich een beetje wil onderscheiden! En dat is precies wat ik nastreef natuurlijk, je wilt altijd wel origineel zijn namelijk. Nou, op deze manier ben je dat zeker!

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.