Uw gift advies online

Goedkopen leesbrillen voor mijn collega’s

Goedkope leesbrillen voor mijn collega’s

 Wij werken al jaren in hetzelfde team samen en dit is ontzettend leuk. Je leert elkaar kennen en daarmee ook ontzettend waarderen. Ik kan veel leren van mijn collega’s en andersom ook. Bovendien genieten we van elke pauze en is het altijd echt gezellig. We werken met alleen maar vrouwen en grotendeels van het team heeft de leeftijd van 40 al bereikt. Dit is wel grappig, want dit betekent dat we allemaal in dezelfde ontwikkeling zitten. Bijvoorbeeld bij lezen, ik merkte in een pauze op dat ik toch echt een leesbril nodig had, voor ik het wist had ik zeker 15 medestanders die hetzelfde hadden gedacht. We moeten hier dan erg om lachen, dat we hetzelfde doormaken. Die avond nog ging ik op zoek naar goedkope leesbrillen, het was namelijk niet alleen maar grappig, maar het lezen zou een stuk aangenamer zijn met een leesbril. Ik kwam toen toevallig op een site terecht waar ze goedkopen leesbrillen aanboden. Gezien het zo goedkoop was, besloot ik iets leuks te doen, het was immers bijna al zo ver en merendeel van het team zat al tien jaar in het vak. Ik besloot voor iedereen goedkopen leesbrillen aan te schaffen. Fluitje van een cent, het werd snel geleverd en toen ik weer dienst had kwam ik met 15 goedkopen leesbrillen de kantine in. Ze begonnen al te lachen en konden het erg waarderen. Sindsdien zitten we nu allemaal met een leesbril een boekje te lezen.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.