Uw gift advies online

Op tijd de kerstpakket bestellen voor het personeel

Op tijd de kerstpakket bestellen voor het personeel

Ik heb van mijn werkgever de opdracht gekregen om een kerstpakket te vinden die past bij al het personeel. In eerste instantie dacht ik dat het geen probleem was en dat ik ervoor kon zorgen dat het zo snel mogelijk geregeld kon worden. Aangezien de kosten voor de kerstpakket niet te duur mochten worden was de keuze die ik kon vinden via het internet alsnog aan de lage kant waardoor de werkgever de opdracht heeft gegeven om de kerstpakket te kiezen waarbij ik niet op de kosten hoef te letten maar waarbij het personeel het wel erg goed waardeert. Het heeft even geduurd voor dat ik het vinden kon wat ik zocht maar ik kan nu toch echt zeggen dat ik het heb gevonden via het internet. Het scheelt een hoop als ik het via het internet bestel omdat er gelijk voor wordt gezocht dat het wordt bezorgd op de locatie waar ik het hebben wil. Zo kan ik zonder problemen het werk blijven doen en hoef ik er geen rekening mee te houden dat ik nog de kerstpakket in de winkel moet ophalen.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.