Uw gift advies online

Helemaal weg van Rituals

Helemaal weg van Rituals

Als je het merk Rituals nog niet kent, dan is er echt iets vreemds aan de hand. Het merk heeft de afgelopen jaren echt een enorme ontwikkeling gekend, want hadden ze eerst nog enkel ‘store in store’ shops, ze hebben nu ook enkele eigen vestigingen. De stad waar ik woon schijnt de grondlegger geweest te zijn van die eerste vestigingen, want kennelijk is de lijn hier ontstaan. Ik bezoek de winkel die hier op zo’n tweehonderd meter van mijn huis te vinden is dan ook regelmatig. Alleen al er naar binnen lopen en er niets kopen loont al, omdat je je voor even begeeft in een heerlijk ruikende wereld. De geuren van dit merk zijn echt niet te evenaren en hoewel vele andere merken het heden ten dage proberen, lukt het geen ander merk zo’n sensatie over te brengen met de producten.

 

Brandhouse kerstpakketten

Elke nieuwe lijn die er weer bij komt, en dat gebeurt telkens want ik ken ook nog tijden dat er maar een stuk of drie verschillende lijnen waren, is er weer een bijzondere, eigen geur bij. Elk van de lijnen van Rituals bevalt me, en er is geen die echt favoriet is bij mij, ik vind ze allemaal lekker. Het is net het moment dat bepaalt waar ik zin in heb. Vanochtend heb ik gedoucht met de ayurvedische lijn en die zorgt ervoor dat ik me de hele dag lekker in balans voel, het werkt echt door op mijn psyche. Ook in mijn werkzaamheden zorg ik ervoor dat ik Rituals goed weet te promoten. Immers, aangezien ik als hoofd van een team werk ben ik de aangewezen persoon de kerstpakketten te bedenken en te bestellen. Gelukkig kun je dat ook met korting doen, zo ontdekte ik vorig jaar toen ik de pakketten uitzocht. Immers, bij Brandhouse kun je business to business pakketten vinden voor fijne prijzen.

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.