Uw gift advies online

Online windschermen besteld

Yes, eindelijk is het gelukt om ons terras zo te renoveren zodat het de gasten een gezellige avond kan bezorgen!

Nu dat het terras geheel is opgeknapt is het alleen nog noodzakelijk dat we op zoek gaan naar windschermen voor op het terras. Dit omdat ik vind dat de gasten zorgeloos moeten kunnen genieten bij ons zonder last te hebben van de wind of de zon.  Aangezien ik het hoopte dat het via internet te verkrijgen is ben ik online gaan zoeken. Diverse bedrijven gevonden waar je zorgeloos terecht kan om te shoppen, echter op de website van Xterior ben ik blijven hangen. Hier is het namelijk mogelijk om een windscherm te bestellen voor een zeer aantrekkelijke lage prijs. Deze prijs kon ik gewoonweg niet laten schieten waardoor ik ervoor heb gekozen om te bestellen. 

logo (1)

Het heeft in totaal twee dagen geduurd voordat mijn bestelling werd bezorgd én gemonteerd! Hoe prettig is het om te weten dat er nog steeds bedrijven zijn wat je met een gerust hart kan winkelen zonder ergens teveel voor te moeten betalen? Wij zijn in ieder geval zeer tevreden over de door hun verleende service!

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.